Kontakt

WHISTLEBLOWING CENTRE

Dansk | English | Norsk | Svenska

Om Clever Collaboration Group

 

CCG hjælpe organisationer designe og lette whistleblowing tjenester i en helt ny måde . Vi implementerer bruger effektive og engagerende samarbejde og når anmodet støtter vi din sagsstyring lige effektive. CCG er baseret i Europa, har vi årtiers exeperience i hvordan man skal køre fælles indsats til konstruktive konklusioner forbavsende hurtigt. Som konsulenter vi give dig og dit team til at se tingene klart, at komme med nye løsninger og til at tilpasse sig, hvad forandring , der kan komme.

 

Virksomheden blev etableret i 2009 , er vores juridiske enhed i Sverige, med partnere i hele verden . Vi involverer os i samfundet og er engageret som eksperter i ISO-standarder udvikling siden 2007.

 

Anerkendelser

 

I 2013 CCG personale blev tildelt som "Security Consultant of the Year" af den svenske sikkerheds-industrien , og vi har personale tildelt også som " BCM Consultant of the Year Globally - Highly Recommended" af Business Continuity Institute (BCI) i Storbritannien.

 

Servicepartnere

 

Whistleblowing tjeneste er udviklet og forvaltes i samarbejde med Interactive Security , og sammen med regionale partnere CCG støtte andre dele af kloden.

 

Følg os på LinkedIn og vær den første til at gøre brug af service-og produkt forfremmelser.

 

Clever Collaboration Group på LinkedIn

Kontakt

Email: Bo.Felding (at) CCGEurope.com

Skype: bo.felding

Tel: +45 26 28 24 26

View Bo Felding's profile on LinkedIn

 

Email: Dorte.Serop (at) CCGEurope.com

Skype: live:dserop

Tel: +45 20 72 73 00

View Dorte Serop's profile on LinkedIn

 

Læs mere eller bede om et tilbud

Ønsker du at vide mere om vores ydelser eller Whistleblowing i almindelighed, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest.

Copyright 2009-2014 CCG Europe AB © All Rights Reserved